section-c9af937
Diensten

Wat we doen

section-57ecd07

Web design

Een professionele website voor uw bedrijf / winkel / vereniging / etc. is tegenwoordig erg belangrijk. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van websites, webshops en webapps kunnen we je perfect bijstaan in het design en de ontwikkeling van je site.

Hoe gaan we te werk?
Analyse

Samen met de klant wordt er achterhaald wat er juist van de website verwacht wordt. Dit wordt in duidelijke specificaties gegoten.

Bouwen prototype

Voor we de eigenlijke site bouwen, maken we een voorbeeld zodat de klant al een idee krijgt hoe de site eruit zal zien.

Opleveren site

Na goedkeuring van het voorbeeld gaan we aan de slag en bouwen we de site volledig volgens de overeengekomen specificaties.

Terugkoppeling

Wanneer de site is opgeleverd kunnen we door analyse van het gedrag van gebruikers de site nog beter afstemmen op de noden van de klant.

Vraag een offerte aan Bekijk onze sites
section-ca252f7

Wat vinden we belangrijk?

Responsive Design

We vinden het belangrijk dat een website goed werkt op alle apparaten. Momenteel worden bijna de helft van alle websitebezoeken bekeken op een smartphone!

Website Snelheid

Hoe langer je site moet laden, hoe meer potentiële klanten zullen afhaken. Wij zorgen ervoor dat je website razendsnel is!

Focus op Usability

We leggen ons erop toe om de websites die we bouwen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Dit geeft de gebruiker een betere ervaring.

section-aa0a4c8

Internet Concepten

Leys Media baat verschillende zelf ontworpen internet concepten uit in de retail branche. Onze bezoekers komen vooral uit
België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Enkele stats:

0

Bezoekers per maand

0

Nieuwsbrief abonnees

We bieden verschillende advertentiemogelijkheden aan op de websites (display ads, native ads), per email (premium content in nieuwsbrief) en op onze social media kanalen.

Meer info?

Neem contact met ons op
section-4826adf

Fullstack webdeveloper

Moet er dringend iets aangepast worden aan je site / webapp / webshop / plugin / ... ?

Is je site gehackt en moet dit opgelost worden?

Problemen als deze lossen we graag voor je op. We hebben pakken ervaring in zowal backend als frontend technologieën zoals sql, php, asp, perl, python, javascript, html, css en meer. Verder hebben we ook uitgebreide ervaring met content management systemen zoals WordPress, Drupal, Joomla, ...

Meer info?

Neem contact met ons op

    Benedenstraat 95
    2880 Bornem (Branst)
    België

    + 32 (0)474 308 122